Laster side
Til arrangement

Samtale, debatt og foredrag

bLEST Aage S. Borchgrevink: Krigsherren i Kreml

Hvordan kunne lederen av vårt store naboland bli så mektig og farlig?

Legg til i kalender
Bilde av Aage Storm Borchgrevink
Foto: Foto: Den norske Helsingforskomiteen
Bilde av Aage Storm Borchgrevink
Foto: Foto: Den norske Helsingforskomiteen
Bilde av Aage Storm Borchgrevink
Foto: Foto: Den norske Helsingforskomiteen

Arrangementet krev billett

Dato

laur 11. november

Tid

12:00 - 13:00

Stad

Tysvær bibliotek

Kjøp billett

Aage Storm Borchgrevink har fulgt Russland og president Putin de senest tjue årene. Mange har fryktet Vladimir Putin, men få hadde forventet den brutale invasjon. Hva kommer til å skje videre?
Borchgrevink gir oss er en fortelling om det moderne Russland, fra familien Putins tragedier under annen verdenskrig, gjennom oppveksten i Leningrad og frem til Sovjetunionens fall, som også ble alvorlig for KGB-agenten Putin. Etter et blaff av frihet på 1990-tallet, strammet Putin grepet og bygget et Russland med velstand for de få og ambisjoner om å gjenoppstå som stormakt. Boka griper direkte inn i den tida vi lever i, og Dagbladet omtaler boka som en hyperaktuell, velskrevet og skremmende thriller om den mørke tida vi lever i.
Siden begynnelsen av 1990-tallet har Borchgrevink arbeidet for Den norske Helsingforskomiteen - i tillegg til å ha skrevet flere bøker om Russlands naboland, Belarus og Tsjetsjenia. Krigsherren i Kreml ble nominert til Brageprisen for sakprosa 2022.

Kjøper du lørdagspass, får du med deg alle foredragene lørdag 11. november for kun kr 500,-! Valget får du når du følger billettlenka.

Relatert litteratur

Kontakt

Tysvær kommune
Ansvarleg redaktør: Lillian E. Rushfeldt
Besøk oss på facebookBesøk oss på instagramBesøk oss på youtube
Bygd med Libry Content