Tysvær bibliotek åpner forsiktig mandag 11. mai kl 11

Fra mandag 11. mai blir det igjen mulig å låne og levere bøker inne på Tysvær bibliotek. Vi kan ha 5 personer inne samtidig i inntil 10 minutter hver. De som kommer på biblioteket må være friske, og holde 1 meter avstand til hverandre. Vi oppfordrer familier til å ikke komme sammen, men at en person henter bestilt materiale på vegne av sin familie.

Tjenester
Det blir mulig å levere og hente bestilte bøker, lydbøker, film og tidsskrifter. Andre tjenester som aviser, bruk av PC, utskrifter, kopiering og skanning er foreløpig ikke tilgjengelig.

Bestilling av bøker, lydbøker, film og tidsskrifter
Bestillinger kan gjøres via nettsiden vår https://tysverbibliotek.no/ eller i appen Bibliofil. Vi kan også kontaktes på e-post tysverbibliotek@tysver.kommune.no, Messenger eller tlf 52 75 75 40.

Opningstider

Mandag 10:00-15:00
Tirsdag 14:00-18:00
Onsdag 10:00-15:00
Torsdag 10:00-15:00
Fredag 10:00-15:00
Lørdag -
Søndag -

Endelig - nå åpner vi forsiktig!. Frå mandag 11. mai blir det igjen mulig å låne og levere bøker inne på Tysvær bibliotek. NB! Bruk hovedinngangen mot Aksdal senter.

Endringer kan skje fort, så følg med på vår Facebook-side og nettside for oppdatert informasjon.