Bruk biblioteket sine nett-tenester:

• Lån e-bøker og e-lydbøker i appen Allbok. Last den ned fra Google Play eller App Store og logg inn med lånenummer og pin-kode.
  • Sjå dokumentar- og kortfilmar i Filmbib. Logg inn med lånenummer og pin-kode.
  • Finn digitaliserte bøker, aviser, tidsskrifter osv. i nettbiblioteket til Nasjonalbiblioteket.
  • Les gamle biletbøker på Billedbokhylla Mange gode biletbøker blir gamle og utslitt og forsvinn fra både bibliotek og bokhandler. Nå er ein god del av desse bokskattane likevel blitt tilgjengeleg via internett.
  • Verdensbiblioteket finn du e-bøker og lydbøker på fleire av dei store minoritetsspråka i Norge. Bøkene er tilgjengelege for strømming gjennom tjenesten.
  • Karanteket er ei samleside for digitale tilbod i bibliotek. Ikkje alle tenester det er linka til er tilgjengelege over heile landet. Ta kontakt med ditt lokale bibliotek viss du har spørsmål om tilgang og tenester.

Andre gratis nett-tenester:

• Gratis digital tilgang til Aftenposten Junior i denne spesielle perioden.
  • Salaby skole. Nå får elevar og lærarar i heile skule-Norge tilgang til Salaby. Dette skjer i perioden skulane held stengt og det er eit ekstra behov for trygge, digitale ressurser for læring.
  • Ei ny Brillebjørn-lydbok om å vera heime frå barnehagen på grunn av korona. Gratis og tilgjengeleg for alle.
  • Polylino gir alle foresatte med barn i barnehagen tilgang til Polylino home de neste 30 dagene. Polylino er eit fleirspråkleg lese- og lydboksverktøy for barnehagar som gir tilgang til et stort utvalg billedbøker. Last ned Polylino til nettbrett eller smarttelefon – Logg inn med brukernavn: polylinohjem og passord: 987654321