Gjer som Tobias: Bestill ein bokpakke frå biblioteket!

Enten du er 7 eller 70 så set me saman ein bokpakke spesielt tilpassa deg! Me kan også lage ein bokkasse, slik at alle i familien får lesestoff som passar.

Send oss ditt ønske, der du seier litt om alder, interesser og kva type bøker du har likt før, så kan du sjå fram til ein innhaldsrik pakke du kan ha ein heil månad. Du kan sjølvsagt også bestille filmar, lydbøker og tidsskrift.

Snart startar dessutan Sommarles, ein digital lesekampanje for 1.-7. klasse, og då trengs det mange bøker!

Pga koronarestriksjonar har ikkje biblioteket like mykje ope som vanleg, -derfor gjer me det enkelt for deg: Bestill og hent!

Du har mange muligheter til å kontakte oss: