Biblioteket på Nedstrand er stengt i forbindelse med koronapandemien og vil ikke åpne igjen. Blant nye tilbud som kommer istedenfor, er hjemkjøring av bøker.

Hvis du bor i Tysvær kommune og ikke kommer deg til biblioteket på Tysværtunet kulturhus, kan du ta kontakt med oss så lager vi en bokpakke til deg etter dine ønsker. Vi låner ut bøker, lydbøker, film og tidsskrifter, og kan levere dette på døra til deg. Når lånetida er slutt kommer vi og henter det du har lånt, og kan ha med en ny bokpakke hvis du ønsker det.

Ta kontakt med oss via meldingsfunksjonen i Bibliofil-appen, e-post tysverbibliotek@tysver.kommune.no, tlf 52 75 75 40 eller Messenger for å bestille hjemkjøring. Hvis du ikke kan komme til biblioteket, kan biblioteket komme til deg!

Har du lånt bøker på biblioteket i Nedstrand?

Har du lånt bøker på biblioteket i Nedstrand så kan disse leveres i innleveringsluka fram til sankthans. Etter dette må bøkene leveres på biblioteket på Tysværtunet kulturhus i Aksdal. Du kan levere i bibliotekets åpningstid, eller i innleveringskassa ved inngangen mot nord/Alvanuten, hele døgnet, året rundt.