Endeleg! Frå måndag 17.august blir det vanlege opningstider i biblioteket! Og som du ser: Det gler me oss over!
Me lever likevel i ei uvanleg tid, og for at biblioteket skal vere ein trygg plass for alle som kjem innom ber me deg merke deg desse enkle reglane:

Sprit hendene godt ved inngangen.
Hald 1 meter avstand til alle, også i skranken.
Og har du luftvegssymptom skal du vente med å besøke oss.

Det vil bli sett inn sitjeplasser og studieplasser med 1 meter avstand. Me vil også legge fram ferske aviser igjen.
På kveldstid og i helger kan du som før bruke utlånsautomaten i kulturhuset si opningstid.

Hugs også at innleveringskasse ved nordre inngong kan brukast døgnet rundt!

Vil du helst ikkje opphalde deg i biblioteket, så bestill gjerne bøkene på førehand. Les meir om det tilbodet her.

Ta vare på lesegleda og kvarandre!
Velkommen!!